NEW VLOOOOOOG!!!

God kveld dere! Her kommer det endelig en ny vlogg og denne er jeg utrolig stolt av. Ha ha. Alexander har redigert den og jeg må bare si at jeg synes han er kjempe flink. Det tok han ikke lang tid til å lære seg hvordan man gjør ting. Det er så utrolig gøy å ha en samboer som liker å drive med foto og video. Håper dere liker videoen og jeg setter stooooooor pris på om du legger igjen en kommentar om hva du synes! Husk å følg kanalen min på Youtube HER.

Tusen takk Alexander for at du har begynt å redigere vloggene mine! <3

***

Good evening everyone! Heres a new blog for you guys and I’m really proud of this one. Ha ha. Alexander did the editing and I think he’s sooo good at it! He just started filming and editing so I’m really impressed. Its so fun to have a boyfriend that loves to shoot images and film. Guess I’m lucky right? 😉 Hope you all like the vlog and I really appreciate it if you left a comment on what you’d think of it. Remember to SUBSCRIBE my Youtube channel HERE

Thank you so much Alexander for editing my blogs! <3