Credit & adlinks // Red top HERE / Shorts from Levis HERE / Shoes from Adidas HERE //

Gooood kveld alle sammen! See den fine blusen jeg fikk i posten før jeg dro til Malaga. Elsker fargen og fasongen. Synes det er så pent med slike armer. Er du ikke enig? Gleder meg til å bruke den mer i sommer. Den passe jo til alt! Den er nok kjempe fint til et par blå eller hvite jeans, et svart skjørt som er høyt på livet eller et hvit ett.

Hatt en fin helg? I går fotograferte jeg et par konfirmanter og så kampen til Alexander sammen med Amina. Det ble dessverre 0-0 mot Sogndal, men ett poeng er bedre enn ingen right? 😉 Ellers har jeg bare kost meg sammen med Alexander og tatt en helt drøss med bilder. Nå skal jeg snart slenge på meg treningsklær og ta meg en løpetur i finværet.

***

Gooood evening guys! Look at the nice blouse I got in the mail before I went to Malaga. Love the color and the shape. Love the arms! Do you like it? Looking forward to use it more this summer. You can wear it to so many things. like a pair of blue or white jeans, a black skirt or a white one.

Did you had a nice weekend? Yesterday I photographed a few people and then saw the match to Alexander together with Amina. Unfortunately, it was 0-0 against Sogndal, but one point is better than no-one right? 😉 Now I’m going to slip on some training clothes and run for one hour.