NEW RECPIE // HELATHY WHOLE WHEAT BREAD
Hei alle! I dag kommer det en ny oppskrift til dere. For et par dager siden bakte jeg mitt aller første brød. Litt stolt har jeg vell lov å være? Det falt nemlig i smak, og både Alexander og jeg synes det var kjempe godt. Vi hadde det til frokost dagen før han reiste til Spania. Ingenting er bedre å spise enn et nystekt, varmt og ferskt brød til frokost. Er du ikke enig? 😉 Håper du tester ut oppskriften, og legg gjerne igjen en kommentar hvis det falt i smak. 
Du trenger:
4 stk egg
1 dl soya melk
200g havremel
50g havregryn
250g cottage cheese
3 ts bakepulver
2 ts fiberhusk
1 ts salt
opphakkede mandler og solsikkefrød
Slik gjør du: 
1. Bland alt i en bolle til «deigen» blir klissete. Dette er ikke en vanlig deig så ikke tull det til med å tilsette mer mel eller lignende. Gjerne bruk en kjøkkenmaskin. 🙂
2. Smør inn/spray smør i en avlang form og dryss deretter de opphakkede mandlene og solsikkefrøene over. 
3. Sett formen i ovnen på ca 180*c i ca 35 minutter. Når du ser brødet har fått en litt gyllen brunfarge på toppen er det så si ferdig. 🙂 
BON APETIT! 
***
Hey everyone! Hoe are you? So, here’s a new recipe for you guys. A few days ago I made my very first bread and it turned out great! Both Alexander and I loved it and thought it was really tasty. I’m a bit proud of myself, ha ha. We had it for breakfast the day before Alexander went to Spain. So yummy! Maybe I’ll make it for myself this weekend. Hope you like this recipe and that you’re testing it out. Please let me know if you liked it though! 

You’ll need: 
4 eggs
1 dl soya milk
200g whole wheat flour
50g oatmeal
250g cottage cheese
3 teaspoons baking powder
2 teaspoons fiberhusk
1 tsp salt
chopped almonds and sun seed

This is what you do:
1. Mix everything in a bowl of till it becomes sticky. This is not an ordinary dough so dont put more flour in it. You can use a food processor. 🙂
2. Put some butter into a loaf tin and sprinkle then the chopped almonds and sunflower seeds.
3. Place the dish in the oven at about 180 ° C for about 35 minutes. When you see the bread has gotten a little golden brown color on top it’s finished. 🙂

ENJOY!

Blogglistenhits