// NEW RECIPE // TASTY, SUGARFREE & HEALTHY ROLLS // 
Hei alle sammen. Hvordan har du det? I dag har jeg gleden av å dele en ny og spennende oppskrift med dere. Jeg har nemlig bakt spinat rundstykker og de ble kjempe gode på smak. De ble dessverre ikke så store og runde men hvem bryr seg vell om det så lende dem smaker godt? Er du ikke enig? 🙂 Jeg hadde sukkerfritt blåbær syltetøy og ferske blåbær til og det var bare helt magisk. Håper du likte bildene og at du tester ut oppskrfiten. Ha en super dag videre. 
DU TRENGER
150g cottage cheese
1 ss sukrin gold 
1-2 håndfull spinat 
2,5 dl havremel 
0,5 dl havregryn
1 ts kanel
1 ts kardemomme
30g smør 
Bland alt sammen med en stavmikser slik at deigen blir klissete. Sett ovnen på 180*c og la dem stå i ca 20-30 min. Det varierer fra ovn til ovn så gjerne følg med første gang du lager dem slik at du ser hvor lang tid det tar. Dem skal bli litt gyldne rundt kantene slik som på bildene ovenfor. 
***

Hi everyone. How are you? Today I’ve the pleasure of sharing a new and exciting recipe with you. I actually baked spinach rolls and they were really tasty. They were unfortunately not as big and round as I hoped they would be, but who cares if they’re good? Don’t you agree? 🙂 I had a sugar-free blueberry jam and fresh blueberries on them and it was just so yummy. Hope you liked the pictures and that you will test out this recipe. Have a super day everyone! 

YOU NEED
150g cottage cheese
1 tablespoon Sukrin gold
1-2 handful spinach
2.5 dl oatmeal flavour
0,5 dl oatmeal
1 teaspoon cinnamon
1 teaspoon cardamom
30g butter

Mix everything together with a hand blender so that the dough becomes sticky. Set the oven at 180*c and let them stand for about 20-30 min in the oven. It varies from oven to oven so you should watch them the first time you make them so you can see how long it takes. The rolls should be slightly golden around the edges so that the pictures above. Enjoy! 

Blogglistenhits