Todays: Hat from H&M / Jacket from Gina Tricot / Handbag from Karl Lagerfeld HERE / Scarf Bik Bok / Shoes from Sapatos / Skirt HERE / Sunnies from H&M //

Seee den nye vesken min! Var den ikke fin? Elsker designet og ikke minst fargen. Rød er en av mine yndligsfarger så denne bare måtte jeg ha i med i samlingen. Til å være en designer håndveske, er den ganske grei i pris også. 🙂 – Å det liker vi eller hva? Nå har det vært sol flere dager her i Haugesund og da er det ekstra kjekt å kle seg litt opp i friske farger. Du får også tak i den i mørkeblå.

I dag har jeg endelig fått trent. Har vært så sløv og sliten de siste dagene og har ikke orket å trene. Hater når jeg er i den formen. Alt går liksom galt. Når jeg ikke trener, blir jeg fort gretten og irritert. Rart det der. I dag fikk jeg trent både mage, rumpe og en god intervalløkt. Formen? Jo, den er på topp igjen og jeg føler meg mye bedre og friskere. Deilig følelse! Kjenner jeg gleder meg allerede til neste trening. 🙂

***

Look at my new handbag! Isn’t nice? Love the design and the color. Red is one of my favorite colors so this one I just had to bring in my handbag collection. To be a designer handbag, it’s quite decent in price as well. 🙂 – Oh, and we do like that or what? He he. Now there has been a lot of sunshine here in Haugesund, and then it’s extra fun to dress up in fresh colors. You’ll also get this Karl Lagerfeld bag in dark blue.

Today I’ve finally been working out. I’ve been so dull and tired the last few days and has not been able to work out. Hate it when I’m in that mood. Everything is going wrong. When I don’t exercise, I get quickly grumpy and annoyed. So strange right? Today I trained my stomach, butt and a good interval session. I feel much better and fresher now and I just love it. Delicious feeling! I’m already looking forward to my next workout witch is tomorrow. 🙂