NEW VLOG! SUBSCRIBE MY CHANNEL HERE
Hei alle! Eeeeeendelig kommer vloggen fra da Alexander og jeg testet dronen vår for andre gang. Skulle liksom filme første gangen men klippene ble en fiasko. Tro meg. Snakker dessverre ikke så mye i denne her men skal prøve så godt jeg kan å bli bedre på det. Synes fremdeles det er litt kleint og jeg går virkelig ut av komfort sonen min når jeg lager disse videoene. Håper du liker den og at den var underholdene. Hej då! 
***

Hey guys! I finally uploaded the vlog I’ve been telling you about. It took me like, three weeks? Ha ha. So sorry! This is a vlog from when Alexander and I tested the drone for the second time. We tried to film our first test but it was a fiasco. Believe me. Ha ha. I dont talk that much in this video, but I’ll do my best and try to talk more in my upcoming vlogs. The whole vlogging thing is a bit weird and I’m waaaay out of my comfort zone every time I make one. BUT I’ll try to make more of them if you enjoy them and think they’re interesting. 🙂 Have fun! 

Blogglistenhits