Palm tree swimsuit HERE & Levis shorts old, similar HERE 
God kveld! Går virkelig ut av komfortsonen min og poster lettkledde bilder her i kveld. #yolo Har alltid hatt lyst til å ta bilder i en fin badedrakt. Elena trødde til og hjalp meg da vi var i L.A. Synes denne var så fin så jeg bare måtte bestille den. Hva synes du? Likte du den? For litt siden var Alexander og jeg på Joe & the juice. Herregud, jeg bare ELSKER alt dem lager. Avhengig? Oh yes. 
Husk å følg meg på Instagram @widvey og få med deg hvor morsom jeg er på storyen. #komiker
***

Good evening! Going out of my comfort zone here and uploading these images. #yolo I’ve always wanted to shoot selfies in a pretty swimsuit, so Elena helped me out when we where in L.A. Just loved this one and think its so cute with all the palm trees. Dont you agree? Alexander and I just came back home from Joe & the juice. Just love their food and juices!! Am I addicted? Oh yes. 

Remember to follow me on Instagram @Widvey and see my latest story! 

Blogglistenhits