// OUTFIT FROM ALEXANDER //
Credit: Jeans from Bershka, shoes from Adidas, watch from Nixon and t shirt from Jack & Jones. 

 Dagens outfit fra Alexander. Fete bilder ikke sant? Disse er tatt med det nye kameraet mitt Leica Q. Jeg er så forelsket i det nye kameraet. Bruker det hele tiden og kunne av og til ønske at jeg kunne gå rundt å knipse dagen lang med det. Men men. Om ikke alt for lenge reiser jeg og da skal Leica’en bli med rundt halsen og dokumentere absolutt alt. Husk å følg Alexander på Instagram og hjelp han med å nå 3000 følgere. @Kingstolas <3

BTW – jeg må dessverre utsette konkurransen som jeg hadde for et par dager siden. Det viser seg at det er noe feil med kommentarfeltet. Beklager så mye. 

***

Today’s outfit from Alexander. Cool pictures right? These are taken with my new camera, Leica Q. I’m so in love with it. Wish I could just spend a whole week just walking around shooting awesome images with it. Ha ha. I’m traveling soon and then Im gonna use the Leica to document everything. Remember to follow Alexander on Instagram and help him reach 3,000 followers. @Kingstolas <3

Blogglistenhits