Endelig er det helg! Denne skal nytes til de grader. Har hatt en utrolig travel uke og det skal bli deilig å få slappet litt av. I kveld kommer Karoline og Martin på besøk. Vi skal spille Settlers og spise diabetes kaken. Jeg lagte den i går så nå har den stått i kjøleskapet og godgjort seg. Kjenner jeg begynner å sleve av tanken på å spise den opp. Ha ha.. Hva er dine planer for kvelden? 
Jeg vil også anbefale deg disse tre tingene som du ser bilder av ovenfor. Strikkegenser fra Adidas, superkul notatbok fra Urban Outfitters og bralet fra Ebay. Genseren fant jeg på Zalando og braleten kostet meg ikke mer enn en tikroning. Det er bare til å søke enten «lace top», «bralet» eller «lace bralet» så får du opp en hel haug. Prisene varierer, men du finner ganske mange fine fra 10-100kr. 
Nå sitter jeg å lager ønskeliste til London. Vi reiser ned egentlig kun for å ta bilder, men litt shopping må jo være lov. 😉 Jeg trør jo kanskje til å kjøper meg en flott veske men vi får nå se. Tips til butikker? Har vært i London tusen ganger, men det er alltid noen butikker jeg ikke har fått med meg. 
God helg alle! Husk å følg meg på Instagram. @Widvey

Blogglistenhits
LagreLagre