Se hva Alexander og jeg hadde til kvelds her en dag. Så ikke dette bare magisk ut? 
For et par dager siden lagte jeg Nutella pannekaker med rennende nutella inni. Hørtes godt ut? Jeg kan si den det at det var magisk! Det er utrolig lett å lage pannekaker med Nutella. Alt du trenger å gjøre er å lage et par Nutella klatter på et fat, frys dem i ca 30 min slik at det tar litt tid før dem smelter igjen. Stek så en pannekake, og før du snur den legger du en klatt med Nutella på toppen. Deretter tar du litt mer pannekakerøre på og snur den. Utrolig enkelt og som sagt magisk på smak. 
Skal jeg være ærlig tror jeg denne oppskriften / tipset er noe du bare må gjøre et par ganger før du får det til, men det er ganske enkelt. Bare pass på at den første pannekaken begynner å bli ferdig før du legger Nutellaen på toppen. 
Atlså; stek doble pannekaker og putt en Nutella klatt i midten under stekingen. 🙂 

Gjerne dekorer med litt ekstra smeltende Nutella og opphakkede jordbær. Utrolig godt og er perfekt til dessert den dagen du er litt sukkersyk. Du kan jo også lage supersunne pannekaker så blir ikke måltidet sååå usunt. He he. 🙂 
Mine pannekaker ovenfor er uten sukker men har hvetemel og en ts vaniljesukker i stedet. Slik ser oppskriften ut: 
5 egg
3 dl melk
4 dl mel / gjerne bruk havremel for å gjøre dem sunnere
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
litt salt 
en ss margarin
Til helgen kommer det en ny oppskrift, og du kan glede deg!! Jeg har nemlig funnet opp min egen kake som jeg kaller for diabetes kaken. Ha ha.. Stay tuned! 

Blogglistenhits