Lagte en litt vell usunn men skamgod kvelds til Alexander og meg i går kveld.. 

Amerikanske pannekaker toppet med smeltet Nutella, jordbær og mini nonstop. 
Så ikke dette deilig ut? Både Alexander og jeg kan bekrefte at det var himmelsk. Ingenting er bedre enn å avslutte en litt dårlig dag med skamgod og usunn kvelds. Ha ha.. Vi var begge sukkersyke og hadde lyst på noe godt. I stedet for at Tobleronen i kjøleskapet ble spist, endte vi opp med dette her. 
Pannekakene i seg selv er faktisk (tro det eller ei) ganske sunne. Jeg lager dem med havremel og uten sukker. Kan blogge om oppskriften en annen dag. 🙂 
I går fikk jeg blant annet et par nye treningsklær og en super stilig skinnjakke i posten. Gleder meg til å vise dere. Kanskje det kommer en ny vlog? Ha ha.. Who knows! 🙂 
Husk å følg meg på Instagram @Widvey

Blogglistenhits