Credit & adlinks: Faux fur from Ebay similar HERE, jumpsuit Missy Empire and shoes from Primark
Ooooh happy day! Her kommer en outfit fra da jeg var i Caaali. Jeg er så sykt rastløs for tiden. Har rett og slett ikke ro i rauen. Har lyst til å reise hele tiden og oppleve noe nytt. Tenk om jeg kunne levd slik! Det kjipe med det må jo være at jeg ikke får sett de herlige pusekattene mine så ofte. Og Alexander selvsagt. 😉 Nå skal vi snart ut å spise sammen med et par venner og deretter ha spillekveld!
***
Ooooh happy day! Here’s an outfit from Caliii. Yeey! Lately I’ve had so much energy and have that feeling that I want to explore thing like every day. Ha ha. Wish I could travel all the time and explore something new every week. That would be so much fun! Dont you agree? The sad part about that life would be that I wouldn’t had the time to see my lovely cats and Alexander all the time. So- I guess my life aint that bad after all, huh? 🙂 

Blogglistenhits