Dress from HERE #spons
Slik har du vell aldri sett meg før? Ha ha. Denne kjolen bare måtte jeg ta bilder i. Så utrolig fin og jeg må ærlig si at jeg følte meg som en prinsesse. Skulle gjerne tatt flere bilder i denne men det er så sinnsykt kaldt ute nå. Alexander og jeg fryser oss i hel når vi er ute å fotograferer. Credz til alle andre bloggere som får det til. Hva synes du om kjolen? Var den ikke pen? Ønsker dere alle en super dag og husk å følg meg på Instagram @Widvey <3
***
I bet you’ve never seen me like this before. Ha ha. I just had to take some pictures in this dress. So pretty and I can honestly say I felt like a princess. Wish we could shoot me images in it but its to cold outside. Alexander and I are freezing every time we’re out shooting. Wish we lived in a warm place. That would’ve made blogging way easier. Well well. Did you like the dress? Wasn’t in pretty? 🙂 Hope you guys have an awesome day and remember to follow me on Instagram @Widvey <3 

Blogglistenhits