God kveld! I morgen er det nyttårs aften og på søndag er vi i 2017. Gu, så fort dette året har gått. Er du ikke enig? Noe av det kjekkeste i slutten av Desember er å tenke tilbake på alt du har gjort ila året, alle turene og opplevelsene. Tenkte jeg kunne lage et innlegg om året 2016 og alt jeg har gjort. Hva synes du jeg skal? Det som også er typisk, er å lage nye mål og nyttårsforsettelser. Jeg mener egentlig at dersom man har lyst til å gjøre noe, bli bedre til noe eller lignende trenger man ikke et helt nytt år for å starte. Det er bare til å hoppe i det selv om det er «neste uke» eller 1 januar. Men men – noen mål må man alltid ha. Her er mine for 2017! 
I 2017 SKAL JEG
1. Jeg skal reise mye – om ikke mer enn i år
2. Redigeringsskillsa mine skal oppgraderes
3. Spise sunnere og smartere 
4. Jeg ønsker å bli bedre på å vlogge og lage freshe videoer
5. Ikke henge meg opp i så mange unødvendige små bagateller
6. Gå flere kveldsturer – sunt for både kropp og sinn
7. Bli flinkere til å spare og passe på økonomien
8. Jeg skal satse mye mer på sosiale medier og være enda mer aktiv
9. Prøve så godt jeg kan å få flere lesere her på bloggen (HJELP!)
10. Bli tøffere og tørre å satse mer – you only live once he he
11. Lære meg mer om sminke 
12. Jeg skal prøve å kutte ned på sjokolade spisingen.. (les spise mer)
13. Bli en hyler på å lage fletter på meg selv
14. Reise til Bali og prøve å surfe
15. Ha et mål om å kjøpe Leica Q 
***

Good evening! Tomorrow is new year’s Eve and on Sunday we are in 2017. I can’t believe we’re already at the end of 2016. The best thing to do in the end of December is to think back on everything you’ve done, all the fun trips and memories. Thought I could make a post about the year 2016 and everything I have done. What do you think I should? A typical thing to do, is to create new goals for the new year. Here are a few things I want to do in 2017. 

IN 2017 I’M GONNA
1. I’m going to travel a lot- maybe more than this year
2. My editing skills will be better 
3. Eat healthier and smarter
4. I would like to get better at vlogging and make fresh videos 
5. Don’t be upset for small things
6. Try to do more evening walks
7. Get better at saving and be smarter with my economy 
8. I’ll be better at social media and be even more active 
9. Try the best I can to get more readers here on my blog (help me out!) 
10. Get tougher and try new things
11. Teach more about make up 
12. I’ll try to cut down on the chocolate.. (read eat more) 
13. Be a braid expert 
14. Travel to Bali and try to surf 
15. Hopefully buy Leica Q

Blogglistenhits