Hei dere! Hvordan går det? Tenkte jeg kunne dele et tips med dere i dag. Først og fremst bare må jeg nevne at dette innlegget er ikke spons men hadde utrolig lyst til å dele det med dere. Hvis du ikke har fått det med deg, poster jeg aldri noe som jeg ikke har troen på eller ikke liker. Alt av klær, sko, ulike produkter osv er noe jeg digger, føler fungerer bra og har troen på. 🙂

For et par måneder siden fikset jeg brynene mine på  en skjønnhetsalong her i Haugesund. Vanligvis er jeg suuuuper ukomfortabel og føler ikke jeg passer inn på slike steder, men hadde et gavekort som snart gikk ut på dato. Tanken slo meg at jeg måtte vell bare få brukt det opp slik at det ikke ble «waste». Jeg valgte da en øyenbryn time fordi jeg tenkte det er jo greit å få nuppet dem skikkelig i ny og ne. Når jeg skulle betale med gavekortet viste det seg at jeg hadde fremdeles noe igjen, og ble litt sånn «årh typisk». Ha ha.

Etter mye frem og tilbake endte jeg opp med denne iGlow penselen som skulle vist nok være helt fantastisk. Jeg husker godt at jeg lo for meg selv når jeg satte meg i bilen og tenkte bare «jeses, hvem tror på noe sånn tull». Ha ha. Yes, thats me. Aaaanyway – etter et par mnd tok jeg denne greia her i bruk og etter ca 2mnd fikk jeg helt syke resultater!! Altså, dette er ikke tull. Det var så mange som spurte hva jeg hadde gjort med vippene mine og om jeg hadde tatt sånn der extentions. Det var da det gikk opp for meg at vippene mine hadde blitt utrolig lange og at dem endelig hadde fått litt volum. Har kanskje ikke fortalt det her på bloggen, men i fjor sommer ble jeg sponset med 3D vipper og jeg hadde det ikke lengre enn 3-4 dager. Begynte å grine når jeg så meg i speilet fordi jeg kjente meg ikke igjen. Synes jeg så ut som en dragqueen og følte meg skikkelig uvell. Måtte ta dem av og mistet så si ALLE hårene. Fra den dagen bestemte jeg meg for at jeg skal aldri i hele mitt liv gjøre noe slik igjen. Tull alt sammen.

Jeg prøvde å finne denne penselen på nett til dere, og fant en lignende HER som inneholder akkurat det samme. (Ja, har sjekka). 🙂 Ser nå at du får til og meg 40% avslag på den. Jippi 😀 På hånden med hjertet kan jeg virkelig anbefale dette produktet og synes du skal gå for denne HER i stedet for å få disse 3D volum vippene som ser helt for jævlig ut. 1000 ganger penere med naturlige vipper spør du meg. <3 Håper du likte tipset og du, det funker faktisk! (det tar bare laaaang tid typ 2mnd ish).

Nedenfor ser du en selfie jeg tok etter ca 2mnd med denne magiske pennen.