TODAYS / Credit and adlinks
Jacket HERE // Jeans from Dr. Denim // Shoes from Forever 21 // Handbag from Prada 
Heeeei bloggen! Ha ha. Hvordan går det med dere? Alexander er reist til Spania og jeg er hjemme alene frem til neste Torsdag. Booring. Heldigvis har jeg mye på agendaen. Jeg skal blant annet besøke bestevenninnen min i Stavanger, spise flere middager hos foreldrene mine, fikse håret mitt hos Pur Grønn Frisør og rydde i skapet mitt. (Det trengs..) Hva er dine planer for de neste dagene? Skal du noe spennende?
Nå er det ikke lenge til våren kommer og jeg har allerede skaffet meg et par goodies! Denne nydelige vårjakken fikk jeg i posten for et par dager siden, og jeg er bare helt forelsket i den! Se alle de søte detaljene. Fin ikke sant? Den grønne camo fargen er en av mine favorittfarger. Passer til absolutt alt og er lett å style. Denne jakken kan du bruke hele våren og sommeren. Jeg har på meg str XS og følte den var ganske så normal i str. Må også bare få skryte litt av den nye vesken min. Var den ikke lekker? Herregud, jeg døde litt da den ble min. Elsker detaljene og størrelsen. 
Ønsker dere alle en kanon dag og håper dere deltar i konkurransen jeg postet for litt siden.
***
Hey guys! How are you? Alexander is in Spain and I’m all alone with my cats till next Thursday. Poor me. Ha ha. Luckily I have a pretty full booked schedule the next few days. I’m heading over to Stavanger to visit one of my best friends, eating dinner with my parents and do a huge cleaning in my closet. Whats your plans for the next few days? Doing something fun?

Spring is also right around the corner and I’m so excited! Got this amazing spring jacket a few days ago and I absolutely love it! Look at all the cute details! Did you like it? I think this jacket was so cute so I just had to get it right away. Gonna bring it with me to Spain. This green came color is one of my favorite so I guess this will be one of my favorite jackets this year. He he. I’m wearing XS and it is true to size. As you can see, I got myself a new handbag as well… I LOVE IT! Oh, god! It was love at first sight. Everything is perfect with this Prada bag. The details and the size. I almost died when I got it. Ha ha. 

Wish you all a lovely day and remember to follow me on Instagram @Widvey

Blogglistenhits