Old vlog from my last trip to Spain with Linn Sofie
Herregud, jeg gleder meg så utrolig mye til Linn Sofie og jeg skal reise til Spaniaaaa! Det kommer til å bli så gøy og jeg har allerede en hel haug med ideer om hva vi kan finne på. 
Satser på at jeg lager en ny vlogg når vi er i Malaga. Må også bare nevne at vloggen fra Trondheim r på vei men Macbooken min er verdens tregeste så det har typ 5 timer bare å få laste inn filmklippene.. 
***
Here’s a two year old vlog from when I went to Marbella with my best friend Linn Sofie. I’m so excited and can’t wait to enjoy Malaga in April! 

If everything goes as planned, I’m gonna make a vlog from Malaga as well. Guess I just have to wait and see if the weather is good and so on. I’m also working on the vlog that I made in Trondheim. My Macbook is the slowest. It takes like 5 hours just to upload the video files. Ha ha.. 

Blogglistenhits