God dag alle sammen! Tenkte jeg skulle lage et nytt «ting du ikke visste om meg / fun facts om meg» innlegg. Har fått hyggelige tilbakemeldinger på det forrige innlegget. Det setter jeg pris på. 🙂 Nå er det jo kanskje ikke så spennende fakta jeg kommer med, men det er nå dette som beskriver meg i et nøtteskall. 🙂 Håper du liker dette innlegget også. 
***
Hello everyone! I thought I could make a new «thing you didn’t know about me/ fun cats about me» post. I got so much response from the last post so I thought this might be fun for you guys. The facts aren’t that crazy, but they describe me pretty well. 🙂 Hope you like them and that you’ll enjoy this blogpost. 🙂 
1. Jeg har ingen utdannelse etter videregående. Da jeg gikk ut av 3. klasse på Kopervik VGS begynte jeg på lærerskolen. Gikk der i ca 1,5 år men fant ut at dette ikke var noe for meg. Jeg synes det var utrolig kjekt å være lærer men kjente jeg følte meg innestengt fordi jeg ikke fikk muligheten til å bruke kreativiteten min nok. Sluttet på HSH og begynte som portrettfotograf i stedet. Etter dette har jeg jobbet som fotograf på fulltid. 
2. Noe jeg synes er utrolig gøy er å bake og lage ting fra bunn av. Jeg er egentlig ganske opptatt av hva jeg spiser og hva f. eks rettene inneholder men det er jo snakk om den tiden.. Skal prøve så godt jeg kan fra nå av å lage alt selv og spise mye sunnere. Ovenfor ser du et bilde av nutaggi pålegget jeg lagte for noen mnd siden. Dette pålegget inneholder null sukker. 🙂 (Oppskriften er på bloggen..)
***
1. I have no education. After I finished High school I started studying to be a teacher. Didn’t like it after 1,5 year so I quit. I started working as a photographer afterwards and have been working as a full-time photographer since.

2. Healthy food is really important for me. I love baking and make healthy stuff without sugar. Too bad it normally takes a lot of time and I dont have that. From now on I’m gonna be better at making things from scratch and eat a lot healthier. (See the image over) A few month ago I made my own nutella. This is without sugar and its really healthy. 🙂 You can find the recipe on my blog. 
3. Å lage lister er noe av det kjekkeste jeg vet. Da har jeg alltid kontroll på tingene jeg må få gjort og ønsker å gjøre. Jeg har også lister på ting jeg ønsker å se, oppleve, destinasjoner, shoppinglister og mye mye mer. Ha ha.. Ja, jeg er litt gal. 
4. Jeg drikker ikke alkohol. Har ingenting i mot folk som drikker eller å være på en fest med alkohol. Synes ikke det smaker noe godt og vil heller ha et kaldt glass vann. 🙂 Er heller ikke fan av å bli full.
***
3. I love making lists. I think thats one of the things I like the most. Then I always have control of what needs to be done or what I want to do. I also love to make lists like where I want to travel, what to do, shopping and wish lists. Yes, I’m a bit crazy. 

4. I don’t drink alcohol. I quit a few years ago and I dont like it anymore. Will rather have a glass of water in stead of a beer or a glass of wine. 🙂  

5. Jeg er selvlært innen foto. Kjøpte mitt første speilrefleks kamera når jeg var konfirmant, og etter det tok jeg bilder nesten hver dag. Gikk to år på Media & kommunikasjon før jeg startet mitt eget fotostudio. Alt av fototeknikker, redigering og lignende har jeg lært via youtube og av å feile. 🙂
Tada! Det var 5 nye fakta om meg. 🙂 Nå skal jeg snart på bowling med en fin gjeng. Gleder meg! Jeg bare elsker bowling. Skal prøve å snike til meg litt bilder. I morgen skal jeg til frisøren. Resultatet får du se på bloggen etterpå. Hva er dine planer i helgen? Skal du noe kjekt? 🙂 Husk å følg meg på Instagram @Widvey <3
***
5. I’m a self thought photographer. I bought my first DSLR camera when I was 13-14 years old and have taken images since then. A photo studio was born when I was 17, and I’ve been working as a photographer since 2009. Editing and other photography tings is learned via Youtube. 🙂

Wohoo! That was 5 new facts about me. Hope you like this post. Later today I’m gonna meet up with some friends and do some bowling. Can’t wait! I love bowling. It’s so fun. Dont you agree? Tomorrow I’m gonna get a new hair color or stripes. I’ll upload images of the result tomorrow. What are your plans for the weekend? Remember to follow me on Instagram @Widvey <3 

Blogglistenhits