//  Bikini from Bik Bok // In collaboration with Bik Bok

Hej hej hallååååå! Har dagen vært fin? Hvem i alle dager hadde trodd at jeg skulle poste et innlegg med fullt av bikini bilder? Ikke jeg, det skal være sikkert. MEN jeg fikk dette søte settet i posten og ble helt forelsket i mønsteret. Var den ikke fin? Bildene er fra da Linn Sofie og jeg var i Malaga. Har du kjøpt noe nytt badetøy til sommeren? Jeg tenkte det var på tide å friske opp samlingen min litt. Kjøpte meg ikke et eneste badetøy i fjor, så nå er det tid for å skaffe seg noe nytt. Tips til noe fint og fargerikt? 🙂

***

Heeeeey guys! How’s you day been? Who had ever thought I’d post a blogpost with lots of bikini pictures? Not me, for sure. BUT I got this cute set in the mail and was completely in love with the pattern. Did you like it? The pictures are from when Linn Sofie and I were in Malaga. Have you bought any new swimwear for this summer? I thought it was time to freshen up my collection. Didn’t buy any swimwear last year, so now is the time to get something new. Any tip for me? 🙂