CREDIT: Knit from Bik Bok by Angelica Black, pants from Only & shoes from Sapatos HERE.
God helg alle sammen! <3 Hvordan har du det? Endelig er lørdagen her og den skal nytes med god mat, serie og kos med Alexander. Det har vært en travel uke, og det skal bli godt å kunne slappe litt av i helgen. I dag har vi tatt litt bilder, kost oss på Amanda og snart skal vi ut for å spise en eller annen plass. Jeg skal prøve så godt jeg kan å poste flere oppskrifter, vlogger og treningstips i Februar. Er ganske motivert fordi jeg har fått til å bake mye godt i det siste. For et par dager siden lagte jeg min aller første banan/havregryn kake uten sukker og den ble helt magisk på smak. Alexander og jeg spiste den opp så si med en gang. I går bakte jeg også mitt aller første brød av havregryn. Det falt også i smak. Håper helgen din blir fin og husk å følg meg på Instagram @Widvey <3
***
Happy weekend everybody! <3 How are you? Saturday is finally here and I’m gonna enjoy it with good food, TV series and a lot of cuddling with Alexander. It’s been a busy week and it will be good to be able to relax a bit. We’ve taken some photos, enjoyed ourselves with great food and soon we’re gonna go out to eat some space. I will try my best to post more recipes, vlogs and training tips in February. I’m quite motivated because I’ve baked much lately. A few days ago I made my very first banana / oatmeal cake without sugar and it was absolutely magical. Alexander and I ate it up at once. Yesterday I baked my very first loaf of oatmeal. It was so good! Hope your weekend will be fun and be sure to follow me on Instagram @Widvey <3

Blogglistenhits