New outfit post! <3
Todays
Boots fra Dr. Martens, Skinnjakke fra Zara, Kjole fra Nelly HER, hatt fra Carlings og vintage Moschino veske.  
I går var det en utrolig busy men kjekk dag. Jeg var bryllupsfotograf i Stavanger, bakte en super usunn kake (kommer på bloggen ila uken), så FKH knuse Brann og var med Alexander på Egon. Det var spennende å fotografere i en annen by. Vi tok portrettbildene på Utstein Kloster og ved et fyrtårn. Er fornøyd med bildene så kommer til å laste dem opp på Facebook om litt.  🙂 Jeg har også en annen SUPER ting å fortelle dere! På fredag fikk jeg tidenes overraskelse. Niesen min, Sophia, er nemlig kommet hjem! Hun bor i Karibien så jeg får ikke sett henne så mye for å si det slik. Det var utrolig deilig å kunne se henne igjen å få lov til å være tante på ordentlig. He he 🙂 Hun blir her ut neste uke. I morgen skal vi spise middag sammen og kose oss. Gleder meg! 
Ha en fin kveld! Husk å følg meg på Instagram. @Widvey

Blogglistenhits
LagreLagre