Ikke for å skryte men jeg har bakt tidenes sjokolade/krem kake! Oppskriften finner du nedenfor.
Sjekk den kaka! Så den ikke god ut? Jeg har funnet den opp helt selv! Ja, jeg er litt stolt. Den ble oppfunnet en kveld Kristine var på besøk. Alexander og jeg var sugen på noe godt og hadde lyst på både nutella, safarikjeks og boueno. Tanken slo meg da vi begynte å se på bilder av deilige kaker at jeg kanskje kunne lage en kake som inneholdt disse tingene. – og wola slik ble kaken oppfunnet. Den har dessverre ikke fått noe navn enda, men til nå så kaller vi den bare diabetes x10 kaka. Ha ha.. Kaloribombe er også et fint navn som passer.. Anyway, du bør absolutt teste den ut! Den er amaaazing på smak og blir bare bedre til lengre den står i kjøleskapet.
OPPSKRIFT
(Kaken er for ca 6-10 personer) 
300g / 1 normal boks med naturell philadelphia 
3 dl fløte 
4 pakker safarikjeks 
8 pakker med boueno
1 boks med nutella 
1 stk pakke med hvit sjokolade 
1-2 ss melk 
melis 
1-2 egg
1 korg med friske jordbær
SLIK GJØR DU:
– Knus 3 stk pakker med safarikjeks i en plastpose. Pass på at det ikke er noen store biter igjen. (se bilde nedenfor om du ikke forstår hva jeg mener) Deretter tar du alt i en bolle og tilsetter eggene. Dette gjør du fordi da blir det mer en bunn og det er mindre sannsynlighet for at bunnen holder seg fast. 
– pisk fløten i en bolle og tilsett hele philadelphia boksen samt melisen. Det skal bli en krem som ikke er for rennende. Bruk så mye melis at røren er tykk. Jeg brukte ca 2-3 dl. 
– knus den siste safarikjeks pakken og bland den med røren. 
– smelt den hvite sjokoladen og tilsett ca 1-2 ss melk. I tillegg setter du Nutella boksen i varmt vann slik at den smelter og blir enda mer rennende. 
– Skjær opp jordbærene 
– Finn fram f. eks en rund form og begynn med de ulike lagene. 
LAG FOR LAG
Lag 1: safarikjeks bunn 
Lag 2: halvparten av kremen 
Lag 3: et helt lag med bouenosjokolade (hos meg ble det totalt 5stk)
Lag 4: nytt lag med resten av kremen 
Lag 5: dekk hele kaken med nutella
Lag 6: Pynt og dekk kaken med jordbær og resten av bouenoen. 
Lag 6: Tøm den hvite sjokoladen over alt og prøv å la det se litt dekorativt ut.
Nedenfor ser du bilder av det endelige reusltatet. Jeg har lagt to av den samme kaken men har dekorert dem ulikt. 🙂 Håper du ble inspirert og ønsker å teste den ut. 🙂 
TIPS! Som sagt ovenfor blir kaken bare bedre jo lengre den står i kjøleskapet. Anbefaler å ha den i kjøleskapet i minst 5t før den skal sprettes og spises. 🙂 
Skal du teste denne ut i helgen? Ta bilder av den og legg den ut på Indtagram! Gjerne tag meg i bildet (@Widvey) og bruk hashtaggen #diabeteskaka #widveysoppskrift 🙂 Gleder meg til å se resultatene deres. 
ENJOY!!!! 

Blogglistenhits