Credit and adlinks: Adidas jacket from Getinspired.no // Nike T-shirt from Getinspired.no // Jeans from Dr. Denim // Sunnies from RayBan
HALLA BLOGGEN! For en perfekt dag! Alexander har kjøpt iMac til oss, jeg fikk gjort mye på jobb, hatt middag på Joe & the Juice og skal snart på en interiør event med Amina. Gleder meg!
Siden jeg er så glad i dag og har så mye energi, deler jeg 5 fun facts med dere:
1. Jeg har vært vegetarianer i 7 mnd i dag! Jippi! Er så stolt og føler meg helt fantastisk. Aldri følt meg bedre faktisk så dette skal jeg definitivt fortsette med. 🙂
2. Å spille brettspill er noe av det kjekkeste jeg vet. Uansett hvilket spill er jeg alltid med. Sier heller ja til en spillkveld enn til en fest. Favorittene må være Settlers, Monopol, Yatzy og Risk. Og Ludo!
3. Favorittserien min er Friends og That 70’s Show hvis jeg kan ha to str på første plass. Har begynt en ny runde med Friends nå. Ser alltid alle sesongene minst 3-4 ganger i året. True story! Ha ha..
4. Å løpe intervaller er noe av det kjekkeste jeg vet innenfor trening. Uansett hvor lang tid det tar og hvor tungt det er føler jeg meg alltid helt fantastisk etterpå. Må også innrømme at jeg føler jeg er kjappere enn lynet når jeg springer så en galmann på mølla. 😉
5. Jeg eier ikke tålmodighet. Hvis jeg f. eks kommer på noe jeg har lyst til å gjøre må jeg gjøre det med en gang. Å vente i flere uker er uaktuelt. Litt irriterende til tider. He he!
Det var 5 fun facts om meg. Ønsker dere alle en super dag og igjen, tusen takk for at du leser bloggen! Følg meg gjerne på Instagram også. @Widvey 🙂
***
Hey guys! What a perfect day! Alexander just bought an iMac, I’ve done a lot of stuff at work, ate dinner at Joe’s and soon I’m going on a interior event with my friend Amina. Cant wait! 
 
Since I’m so happy today and have so much energy, I’ll share 5 fun facts with you:
 
1. I’ve been a vegetarian for 7 months today! Yay! I’m so proud of myself and I feel amazing. Never felt better actually.  🙂
 
2. Playing board games is one of the funniest things I know. No matter what game I’m always with. I rather say yes to a game night than to a party. The favorites must be Settlers, Monopoly, Yahtzee and Risk. And Ludo!
 
3. Favorite series: Friends and That 70’s Show, if I can have two series on the first place. I just begun a new round of Friends now. I always see all the seasons at least 3-4 times a year. True story! Ha ha ..
 
4. Running intervals/HIIT is one of the best things I know within training. No matter how long it takes and how hard it is, I always feel fantastic afterwards. Must also admit that I feel I’m faster than the lightning when I’m running on the treadmill. 😉
 
5. I do not own patience. If I f. Ex think of something I want to do I have to do it right away. Waiting for several weeks is unacceptable. A bit annoying at times. Heh heh!
So, that was it! 5 fun facts that you didn’t know. 🙂 I wish you all a super day and again, thank you for reading my blog! Follow me on Instagram too. @Widvey 🙂

Blogglistenhits